18:30

Islingsby IK

Referat: Horndals IF - Islingsby IK

Horndals IF - Islingsby IK 1-3 (1-2)

Ännu en sur och onödig förlust. Faktum är att vi var det bästa laget, framför allt i första halvlek. Ändå låg vi under med 1-2 i halvtid.

I andra halvlek spelade vi med en spelare mer då en motståndare blev utvisad men spelade till en början sämre, det blev lite krystat. Vi avslutade riktigt bra och forcerade anfall på anfall men det ville sig inte, bolluslingen ville inte in. Både skärpa och felstuds vid skottlägena gjorde att vi missade våra lägen.

Vi hade även chansen att kvittera till 2-2 men straffen räddades av deras målvakt, gick lite för mkt mitt på mål.

Horndals mål som innebar 1-1 gjordes av Ossy Nylander som behärskat tog emot bollen inne i straffområdet och placerade in bollen i mål. Snygg framspelning snett bakåt av Esmat Nabizadeh.

Som sagt, Islingsby ligger 2:a i serien och vi står upp riktigt bra och är stora delar av matchen bättre än dem. Helt sjukt att vi inte knipit ngn poäng än...